Facts About prefabrik ev modelleri Revealed

Wiki Article

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası sixteen dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

İyi bir izolasyon yapılmadığı durumda ev içindeki ısının yaklaşık yarısı kaybedilebilir.

Prefabrik evlerin cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çOkay fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

prefabrik ev modelleri Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da prefabrik ev modelleri 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimensions ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim prefabrik ev fiyatları dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Ülkemizde ise genel olarak tek katlı prefabrik ev kullanılıyor olsa prefabrik da benzer mimari ve mühendislik çalışmalarına sahiptir.

Betopanlar strafora kuvvetli yapıştırıcılarla yapıştırılır ve üzerine ağırlık konarak kopmaz hale getirilir. Strafor 16 dansti yoğunluğa sahiptir. U şeklindeki profillere panolar yerleştirilerek montaj yapılmaktadır. Bu arada çelik profiller beton zemine sabitlenmiştir. Pencere olan bölümdeki panolarda pencere boşlukları olmaktadır. Bu boşluklara pencere kasalarının montajı yapılır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım prefabrik ev fiyatları kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını 1 yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için perfect bir tercih olacaktır.

Report this wiki page